ΕΤΑΙΡΕΙΑ

dt-166-slider

Η εταιρία inforison δημιουργήθηκε με σκοπό την παροχή υψηλής απόδοσης και επιχειρηματικής αξίας λύσεων και εφαρμογών πληροφορικής προς ενίσχυση των επιχειρησιακών διαδικασιών και εξασφάλιση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος των πελατών της. Κατά συνέπεια η inforison προσφέρει σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις πρωτοποριακές λύσεις και εφαρμογές πληροφορικής, συνδυασμένες με ολοκληρωμένες υπηρεσίες μηχανοργάνωσης και υποστήριξης.

H inforison είναι μια από τις πλέον πρωτοποριακές εταιρείες πληροφορικής του ελληνικού χώρου. Δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη επιχειρησιακών εφαρμογών και προϊόντων λογισμικού, όπως και δικτυακών εφαρμογών για την υποστήριξη της λειτουργίας των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των πελατών της. Στόχος της εταιρίας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, οι οποίες επιτρέπουν στους πελάτες της να βελτιώσουν την αποδοτικότητά τους και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα.

Το όραμα της inforison και των ανθρώπων της είναι να κάνει προσιτή και αποδοτική την τεχνολογική καινοτομία στις επιχειρήσεις και στους οργανισμούς, μέσω της δημιουργίας πρωτότυπων, αποτελεσματικών και ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών, πληροφορικής, στηριγμένων στην εφευρετικότητα, φαντασία και τεχνογνωσία των ανθρώπων της.
Δημιουργική σχεδίαση

H inforison προσφέρει δημιουργικές λύσεις σχεδίασης και ανάπτυξης ιστοχώρων και εφαρμογών διαδικτύου με γνώμονα πάντα τις πραγματικές ανάγκες του πελάτη

Εμπειρία

H inforison με ενεργή παρουσία στο χώρο περισσότερων από 12 χρόνων είναι σε θέση να εκτιμήσει και αξιολογήσει αποτελεσματικά τις πραγματικές ανάγκες του πελάτη και να προσφέρει λύσεις που καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες τους.

Τεχνογνωσία

H τεχνογνωσία της inforison και των ανθρώπων της εγγυώνται την κατάλληλη λύση με χρήση σύγχρονης τεχνολογίας και εργαλείων ανοιχτής αρχιτεκτονικής.

Αποτελεσματικότητα

H μεθοδολογία και εμπειρία της inforison και των ανθρώπων της συντελούν στην παράδοση του επιθμητού αποτελέσματος στους συμφωνηθέντες χρόνους και λειτουργικές απαιτήσεις.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress